keesdebruin-videoproducties

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 05, 2013!

over ons

Kees de Bruin Video Producties

Mijn naam is Kees de Bruin. Ons doel is uw video bruidsreportage zo goed mogelijk naar uw wensen te maken, wat wij reeds sinds jaar en dag doen.

Tekst is belangrijk maar beeld en geluid is allesbepalend. Bruidsparen kiezen daarom steeds meer voor het gebruik van (online) video’s en daarmee voor videoproducties. Wij buigen innovatieve ideeën om naar concepten en vertalen concepten vervolgens naar hoogwaardige videoproducties.

De expertise die wij in de loop der jaren bij zowel grote als kleine opdrachtgevers en bruidsfeesten hebben opgedaan, nemen wij mee naar iedere nieuwe productie. Dat dit succesvol is, blijkt wel uit de vele verschillende aanvragen die wij vanuit het hele land mogen ontvangen.Een bruidsfilm moet de kijker raken. Kees de Bruin produceert bruidsfilms met een look en feel passend bij de identiteit van de opdrachtgever. Hun boodschap willen we op een effectieve en originele manier overbrengen. Daarbij altijd oog hebbend voor de details en het geheel. Onze offertes zijn inhoudelijk helder, vaak al voorzien van een productie planning. Een goed begin is het halve werk. Dat is de reden waarom we veel aandacht besteden aan het begintraject en gedurende het productieproces onze opdrachtgever goed op de hoogte houden.
Wat zijn de doelstellingen? Wat is de precieze doelgroep? Wat sluit het beste op deze groep aan? Het verzamelen en verwerken van informatie is belangrijk om de beoogde doelen helder voor ogen te krijgen en te kunnen werken aan een goed opgezet script. Vervolgens werken we naar een eindresultaat waar we onze opdrachtgever aangenaam mee verrassen en dat het beoogde doel meer dan waarmaakt. Wij zijn gewend om op locatie onder allerlei omstandigheden opnames te maken voor uw videoproductie met een minimale belasting op de feestsfeer. U merkt niet eens dat wij er zijn.

Hoe werken wij

 • 1
  oriënterend gesprek
  Het oriënterend gesprek is er in de eerste plaats om kennis met elkaar te maken. Het doel van dit gesprek is, vooral om inzicht te krijgen in uw wensen en verwachtingen.
 • 2
  opname dag
  De opnamedag, zoals beschreven bij de voorproductie in jargon ook wel de draaidag genoemd, is de belangrijkste dag van de productie. Het is van belang dat alles goed is voorbereid.
 • 3
  montage ne oplevering.
  Montage is een van de belangrijkste middelen die een filmmaker ten dienste staat om zich uit te drukken of een verhaal te vertellen. Beelden krijgen door de manier waarop ze achter elkaar staan een belevenis.

EEN BLIJVENDE HERINNERING!

We beginnen met een kennismaking doormiddel van een persoonlijk gesprek. Samen zullen we vervolgens brainstormen over het idee en de uitvoering. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken wij uw ideeën en wensen voor een bruidsvideo. Verder proberen wij u beter te leren kennen om zo een beeld te krijgen van het bruidspaar wie ze zijn en wat ze doen en vooral wat voor film het bruidspaar mooi vindt. Het is ook mogelijk om gedeelten of onderwerpen van de dag juist wel of niet te laten vastleggen b.v. alleen of geen kerkelijke inzegening of alleen het gemeentehuis.

Wij maken voor u de bruidsreportage  zoals u en wij hem graag willen hebben.

Voordat de grote dag zal plaats vinden, kunt u altijd nog contact met ons opnemen..

Een bruidsreportage kunnen wij voor u al verzorgen vanaf € 525,- afhankelijk van uw wensen.

testimonial

“ Ons bedrijf zocht promotie film en dus kwamen wij in contact met kees. Helder en duidelijk. Bedankt voor de service en de perfecte presentatie”

Wim v Kessel
Director of Product Management

Contact :

TEL: 0418-633851
keesdebruin@planet.nl