keesdebruin-videoproducties

More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 05, 2013!

offerte

Wat kost het maken van een videoproductie

De kosten van een video zijn sterk afhankelijk van het type video, de lengte en de doelstellingen van de video. Voordat wij een exact tarief kunnen noemen willen wij graag eerst u en uw doelstelling begrijpen.

In een persoonlijk gesprek met u proberen we een zo goed mogelijk beeld van uw doelgroep te krijgen, wat u wilt bereiken en wat uw videoboodschap moet uitstralen. Zo kunnen wij een concrete inschatting maken van de verschillende videoproductie mogelijkheden die het beste aansluiten bij uw wensen. Afhankelijk van de technische invulling en productietijd maken we dan een heldere en vrijblijvende offerte .

De offertes van videoproductiebedrijf Kees de Bruin zijn inhoudelijk en helder. In de meeste gevallen zijn onze offertes voorzien van een concept en verhaallijn, zodat u op papier al een beeld kunt vormen wat hetgeen we voor u willen gaan produceren. Om u een idee te geven wat de kosten zoal zijn, Willen wij graag persoonlijk contact. De prijzen zijn veelal gebaseerd op het aantal uren of dagen dat we voor u aan het werk zijn, het soort productie, de afgenomen diensten . Neem eens vrijblijvend conatc met ons op, wij helpen u graag verder.Hoe werken wij

 • 1
  oriënterend gesprek
  Na een gemaakte afspraak spreken wij uw wensen en de mogelijkheden door.
 • 2
  opname dag
  Wij nemen beelden op van het materieel of de locatie, rekening houdend met uw wensen
 • 3
  montage ne oplevering.
  Na de opnames monteren wij deze en in overleg word deze aangepast.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een kennismaking doormiddel van een persoonlijk gesprek. Samen zullen we vervolgens brainstormen over het concept. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken wij uw ideeën en wensen voor een video.

Nadat het concept is uitgewerkt, zullen we deze nog gezamenlijk bespreken. Na het gesprek beginnen we met de productie. We maken een planning voor de draaidag waar we vervolgens gebruik van zullen maken tijdens de opnames. Na de productie gaan we aan de slag met de montage. Van alle geschoten beelden zal een goede, samenhangende video gemonteerd worden. Eventueel wordt er nog een voice-over of ondertiteling aan toegevoegd. Vervolgens krijgt u van ons de video digitaal.

Overige diensten van Kees de Bruin zijn het overzetten van oude beelddragers naar de nieuwe digitale technieken, eveneens kunt u bij ons terecht voor pasfoto’s.

 • Van video 8 naar dvd
 • Dia of negatief naar dvd
 • Bedrijfs promotie
 • vhs naar dvd
 • Digitaal fotoboek
 • Product promotie

testimonial

“ Ons bedrijf zocht promotie film en dus kwamen wij in contact met kees. Helder en duidelijk. Bedankt voor de service en de perfecte presentatie”

Wim v Kessel
Director of Product Management

Contact :

TEL: 0418-633851
keesdebruin@planet.nl