Kees de Bruin  Videoproducties

kees de bruin videoproducties

Enkele diensten

Bedrijfsreportages

Heeft u video nodig voor een jubileum, jaarverslag, website, powerpoint of folder?

Kees de Bruin videoproducties te Kerkdriel maakt al sinds 1992 video reportages. Tevens verzorgen wij ook graag voor u een Videoreportage van uw bedrijf, bedrijfsfeest of de opening van een nieuwe vestiging in detail! Onze camera mensen hebben oog voor detail en inlevingsvermogen in uw bedrijf.

Bedrijven die ons inschakelen om de ultieme bedrijfsfilm te laten maken, weten dat ze totaal ontzorgd worden. Dit start al bij de intake waarin wij ons volledig verdiepen in uw bedrijf, creatief meedenken, het script opstellen en testen, en de opname tot en met de uiteindelijke montage met voice-over en oplevering totaal ontzorgen.

Uw ultieme bedrijfsfilm!

Huwelijksreportages

De mooiste dag in uw leven verdient een vak cameraman!

Een huwelijksreportage is veel meer dan alleen een video film schieten. Een huwelijk moet namelijk een herinnering zijn, waardoor u bij het kijken van het beeldmateriaal weer even kunt weg dromen .

U wilt langer genieten van uw bruiloft dan 1 dag. Laat uw bruiloft vastleggen op film en verras uw familie en vrienden met een mooie herinering.

Onze cameramannen hebben stuk voor stuk meer dan 15 jaar ervaring. Mocht er onverwachts op de locatie een situatie ontstaan dan kan de cameraman snel een oplossing bedenken, hierdoor loopt de productie nooit gevaar.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om een bruiloft goed vast te leggen op film.

Rouwreportages

Ook een begrafenis of crematie hoort bij het leven.

Hierbij kan een videoreportage een positieve bijdrage aan het verwerkingsproces leveren.

In nauw overleg tussen de cameramensen en nabestaanden wordt een reportage gemaakt. De cameraman is zo onopvallend mogelijk aanwezig en werkt geheel volgens uw wensen. Zo wordt er met de nabestaanden afgesproken op welke momenten van de dag er opnames gemaakt worden.

Contact :

TEL: 0418-633851
keesdebruin@planet.nl